У Сарнах відбувся турнір з волейболу «Кубок пам’яті»

10 Лютого 2020, 13:37
Турнір з волейболу 1719
Турнір з волейболу

У Сарнах відбувся турнір з волейболу «Кубок пам’яті» присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ої річниці виводу військ з Афганістану.

Турнір провели у спортивній залі районного ліцею «Лідер» 8 лютого. Насамперед на заході поіменно згадали одинадцять земляків, які не повернулися з Афганської війни, і вшанували їх світлу пам’ять хвилиною мовчання. Про це інформує прсслужба Сарненської міської ради. 

У турнірі взяли участь 4 команди: «Афганець» з селища Рокитне, і чотири команди з Сарн - «Афганець», «Олімп», «АТОвець». Перед початком змагань капітанам команд вручили запашні короваї, а з регламентом проведення турніру присутніх ознайомив головний суддя змагань Олег Зіневич.

В урочистому відкритті змагань взяла участь міський голова Світлана Усик, яка у вітальному слові наголосила на важливості проведення уже традиційного турніру з волейболу у Сарнах та Рокитному як знак вшанування тих, хто не повернувся з Афганської війни, збереження пам’яті про бойових побратимів.

За результатами змагань перемогу у турнірі виборола команда «Афганець» із міста Сарни. У фіналі вони перемогли команду «Афганець» із селища Рокитне. Третє місце виборола команда «АТОвець».

Команди були нагороджені грамотами та кубками, а на завершення турніру усі присутні виконали акапельно Державний гімн України.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024