Журналістці із Сарн терміново потрібні кошти на лікування доньки

07 Лютого 2020, 08:50
Журналістці із Сарн терміново потрібні кошти на лікування доньки 3189
Журналістці із Сарн терміново потрібні кошти на лікування доньки

Донька журналістки газети «Сарненські новини» Ольги Лотоцької перебуває в реанімації.

Сім’я потребує матеріальної допомоги, 10-річна дівчинка має вроджений імунодефіцит. Про це інформує СарниNews.City.

На початку лютого дівчинку госпіталізували в дитяче відділення Сарненські ЦРЛ з ознаками тяжкої інтоксикації, виявили пневмонію. Після декількох днів лікування стан дитини погіршився, Катю перевели в реанімаційне відділення.

А через два дні госпіталізували в імунологічне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. 

Однак і в обласній лікарні лікування не дало бажаного результату. Катрусі ставало гірше. Дівчинці терміново зробили МРТ. Виявили, що в дитини енцефаліт. Попри лікування медиків, стан погіршувався. Катю перевели реанімаційне відділення.

Нині Катя у важкому стані: нерухома та не може говорити. Лікарі говорять, що необхідне дороговартісне лікування, а потім - довготривала реабілітація. За період загострення сім’я вичерпала фінансові ресурси.

Адже виховують ще двох прийомних доньок і однорічну Міланку. А часу звертатись за допомогою до чиновників чи фондів немає. Матір постійно перебуває біля Каті.

Близько півтора року тому Ольга Лотоцька втратила сина, який мав таке ж захворювання. Вона більш за все прагне, щоб донька Катя повернулась до звичайного життя.

Переказати кошти на лікування Катерини Лотоцької можна за номером картки ПриватБанк: 4149 4991 3153 2101. Отримувач - Лотоцька Ольга Іванівна.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024