Комунальники Сарн прозвітували за день роботи

31 Січня 2020, 13:50
1558

Грейдерування вулиць, облаштування пандусів та вивіз сміття - це не кінцевий перелік робіт сарненських комунальників за один день.

Міськвиконком Сарн оприлюднив інформацію про роботу комунальних підприємств за 30 січня. Про це йдеться на сайті Сарненської міської ради.

Працівники комунального підприємства «Екосервіс» вивезли сміття з контейнерів, які розміщені на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків та у місцях загального користування по місту згідно графіків.

Здійснили грейдерування доріг по вулицях Зеленій, Довженка, В. Стуса, Підлісній, Стефаника, Аеродромній, Луговій, Новоселів, Курчатова, П. Тичини, Малогвардійців.

Облаштували пандуса під євроконтейнери по вулиці Котляревського,51 та на території парку «Залізничник». Відкачали нечистоти каналізаційної мережі по вулицях Грушевського, Ремчицької сільської ради та у селі Немовичі. Прибрали стихійне сміттєзвалище по вулиці Рівненській.

Прочистили каналізаційну мережу «Залізничної станції Сарни» по вулиці Привокзальній, 1.

Замінили лампи вуличного освітлення, які вийшли з ладу, на нові по вулицях Ковельській, Грушевського, Котляревського. Провели регламентні роботи  з поточного ремонту КНС № 2,3,4,5.

Працівники  комунального підприємства «Житлосервіс» протягом дня утеплили металеві двері у 1,2 під'їздах багатоквартирного житлового будинку по вулиці Широка, 43 . Відремонтували шиферну покрівлю будинку по вулиці Пушкіна,4. Прочистили труби водопровідних стояків будинків по вул. Суворова,7, Широка, 41, Просвіти,6а та каналізаційну мережу у будинку по вулиці Пушкіна, 54.

Відремонтували електроосвітлення у будинках по вулиці Широка 32, Бєлгородська, 48 та у третьому під’їзді будинку по вулиці 8 Березня, 1.

Коментарі
31 Січня 2020, 19:49
Так это их работа , за которую они получают зарплату ! А материал подается как достижение .
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024