Кухня по-сарненськи: моркв'яний торт від Катерини Колядко

27 Січня 2020, 09:10
1683

Ніжний, красивий і дуже смачний моркв’яний торт від сарненчанки Катерини Колядко.

На цей раз дівчина розповіла для Район.Сарни рецепт моркв'яного бисквіта. Із морквою випікається дуже вологий насичений бісквіт, а вже використовувати з ним крем або їсти як самостійний морквяний кекс – вирішувати вам.

Читайте такожКухня по-сарненськи: смажені яблука в тісті

Для коржів на моркв'яний торт потрібно 250 грам борошна, 300 грам цукру, 180 грам олії, 200 грам моркви, 4 яйця, столова ложка розпушувача, чайна ложка соди, дрібка кориці, мускатного горіха, куркуми, солі. Ядра грецьких горіхів та цедра апельсина.

Для крему необхідно 600 грам крем-сиру, 100 грам масла, 100 грам цукру.

Спосіб приготування для коржів: яйця збити з цукром, додати олію, все добре збити міксером та добавити натертої на дрібну терку моркви.

В окремому посуді змішати усі сухі індігріенти та перемішати з вологими. Випікати в двох формах ( 22 см) по половині тіста. Випікати при 180 градусів, протягом 30 хвилин.

Для крему: масло збиваємо з цукром у пишну масу, додаємо крем-сир і збиваємо до три хвилини.

«Збираємо тортик: верхівку бисквіта обрізаємо для крихт, все змащуємо кремом та прикрашаємо на свій смак. Смачного та гарного дня!» – побажала Катерина Колядко.

Катерина Колядко
Катерина Колядко

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024