Учениця Сарненського ВПУ стала призеркою конкурсу екскурсоводів

25 Січня 2020, 18:59
995

У Рівному відбувся І (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу». 

У четвер, 23 січня, визначили перемоців конкурсу. У ньому взяли участь екскурсоводи музеїв закладів освіти області за такими профілями: військово-історичні, історичні, природничі, технічні, галузеві.

Організатором заходу є комунальний заклад  «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради. 

 

«Сьогодні тут зібралася талановита молодь зі всієї області. Нам є чим пишатися, і завдяки вам, дорогі учасники, ми популяризуємо історико-культурну спадщину нашого краю. Тому дякую кожному за участь та бажаю успіхів на творчому шляху», – звернулася до учасників конкурсу заступник начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Ольга Ладюк.

На розгляд журі конкурсу було представлено 24 презентаційні екскурсії. Розповідаючи про музеї своїх навчальних закладів, юні екскурсоводи показували цінні експонати, старі документи та витвори мистецтва. Учні та їхні педагоги виконали значну пошуково-дослідницьку роботу.

Серед переможців у секції історичних музеїв Марія Ляшко, студентка ІІІ курсу Сарненського ВПУ-22 Рівненської (керівник Євгеній Дударик). Вона посіла друге місце. 

Переможців нагородили дипломами управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації.

Читайте такожЮвіляра з Сарн привітали з 100-річчям

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024