У дитячих садочках Сарн встановили контейнери для сортування сміття

25 Січня 2020, 17:17
2062

У всіх восьми дошкільних навчальних закладах міста Сарни встановили та користуються навчальними контейнерами для збору та сортування сміття.

Тренувальні євроконтейнери придбали за кошти міського бюджету. Про це пише Голос України з посиланням на прес-службу Сарненської міської ради.

Педагоги закладів дошкільної освіти одностайні у високій ефективності використання  контейнерів у практичних заняттях з навчання дітей дошкільного віку сортуванню твердих побутових відходів.

«У нас з’явилась можливість навчати дітей практично», – ділиться враженням від новації завідувачка ДНЗ №5 «Вербиченька» Валентина Христопалова. - Педагоги нашого й інших дошкільних закладів Сарн активно опрацьовують нововведення у садках, прищеплюють дітям практичні навички правильного поводження із сміттям,  проводять тематичні заняття з малюками, починаючи з ясельної групи. З вихованцями групи «Ромашка»   провели  тематичну розвагу «Знай, люби, оберігай». Знання, попередньо отримані з сортування сміття в залежності від матеріалу, перевіряли практично. Діти допомогли зібрати, посортувати сміття у відповідні контейнери. Перевірив правильність виконання завдань у процесі гри-інсценівки  Веселий сніговик.

Читайте такожСарненських школярів забезпечили безоплатним харчуванням



 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024