Серед зими у Сарнах почали капремонт вулиці

24 Січня 2020, 14:28
1161

У Сарнах взялися за ремонт вулиць.

У Сарнах підрядною організацією ПрАТ «Рівнеавтошляхбуд» (м. Рівне) на замовлення Сарненської міської ради в 2020 році продовжуються роботи з капітального ремонту вулиці Матросова від вулиці Ткача до вулиці Мічуріна. Про це йдеться на сайті Сарненської міської ради.

Підрядник працює над демонтажем старого бордюрного каменю в напрямку від вулиці Ткача та над улаштуванням нових тротуарів із ФЕМ - бруківки.

Робочим проектом на капітальний ремонт передбачено улаштування закритої системи водовідведення вулиці, зокрема зливоприймальних колодязів, самопливної мережі ливневої каналізації, що об’єднає в себе також новозбудовану каналізаційну мережу вулиць Княгині Ольги і Короленка.

Локальних очисних споруд та напірної системи дощової каналізації із каналізаційною насосною станцією, яка в подальшому буде підключена в існуючі мережі міської каналізації. Також проектом передбачено капітальний ремонт асфальтобетонного покриття проїжджої частини та тротуарів по обидві сторони вулиці.

Протяжність ділянки ремонту згідно затвердженої проектно-кошторисної документації складає 874 метрів. Проект заплановано реалізувати до кінця 2020 року.







 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024