У Сарнах обрали переможців міських новорічних конкурсів

23 Січня 2020, 15:43
1770

У Сарнах підвели підсумки та нагородили переможців міських новорічних конкурсів.

Завершились два конкурси, які були оголошені міською радою. Обрано найцікавіші новорічні малюнки дітей та кращі ілюмінації закладів міста. Про це йдеться на сайті Сарненської міської ради.

22 січня міський голова Світлана Усик перед засіданням виконавчого комітету, в урочистій обстановці нагородила Дипломами та пам’ятними подарунками переможців, подякувала за створення святкового настрою для  усіх сарненчан та гостей міста.  Попередньо журі розглянули роботи, доробки номінантів та обрали кращих.

У конкурсі дитячих малюнків сімейних різдвяних традицій «Наше Різдво» взяли участь 18 дітей віком від 6 до 18 років.  Переможців визначали за трьома віковими категоріями: у молодшій групі (6-9 рокків), у середній групі (10-15 років) та у старшій групі (16-18 років).

Переможцями стали у молодшій групі Артем Ніколайчук, 8 років робота під назвою «Колядники» та у середній групі Мілана Леснік, 10 років – робота під назвою «Коляда». На жаль, у старшій групі не обрали переможців через недотримання учасниками умов конкурсу у цій віковій категорії.



Конкурс  «Феєрія новорічного міста» провели з метою урочистого проведення Новорічно-різдвяних свят, привабливого оформлення об’єктів торгівлі, громадського харчування, сфери послуг, установ, підприємств, організацій, дворових територій приватних будинків, створення святкової атмосфери для мешканців та гостей міста в період Новорічно-різдвяних свят. За умовами конкурсу переможцями стали:

Готельно-ресторанний комплекс «Парк-Готель «Варшавський» - у номінації «Карнавал прикрас» - за найкраще оформлення вітрини у новорічно-різдвяному стилі.


 

«Burger House» - у номінації «Зелена Модниця» - за найкраще оформлення ялинки.

Ялинка від «Burger House» 
Ялинка від «Burger House» 

Сергій Губеня - у номінації «Настрій дарований серцем» – за найкраще оформлення у новорічно-різдвяному стилі подвір'я, зовнішнього вигляду оселі.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024