По вулицях Сарн розсипали пісок

23 Січня 2020, 12:11
1888

У Сарнах комунальники посипали піском обледенілі вулиці.

У ніч на 23 січня за допомогою двох одиниць техніки, які розпочали роботу  о 21:30 вечора та  закінчили о 4 годині ранку, працівники КП «Екосервіс» посипали піщано-сольовою сумішшю дороги вулиць міста. Про це інформує Сарненська міська рада.

Зокрема, використовуючи трактор та піскорозкидач, посипали вулиці Бєлгородську, Грушевського, Котляревського, Соборну, Фідарова, Леонтовича, Амосова, Кн. Ольги, Короленка, Мічуріна, Коперника, Толстого, Незалежності, Я. Губені, Святотроїцьку, Набережну, Технічну, Казимира Дубровського, Шевченка, Привокзальн, Вишневу,  Гоголя, Ломоносова, Крилова, Миру, Чорновола, Демократичну, Я. Мудрого, Ковельську, Весняну, Пушкіна, Лисенка, 8 Березня та Широку. 

Комунальниками також посипано пішохідні переходи та тротуари у місті. Посипочні роботи проводитимуться і впродовж дня 23 січня. Для інформації. КП «Екосервіс» обслуговує та утримує дороги міста.

На початку осінньо-зимового періоду 2019-2020 років підприємством заготовлено 300 тон піску і 30 тон солі для приготування піщано-сольової суміші. Підготували техніку підприємства та  заключили договори використання спецтехніки у разі потреби з іншими підприємствами міста.






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024