Очільник Сарненщини хоче побороти з керівниками тергромад «тіньовий» бізнес

20 Січня 2020, 11:45
1517

Голова райдержадміністрації обумовив основні напрямки роботи для керівників районів.

16 січня голова райдержадміністрації Олександр Кохан провів робочу нараду з керівниками територіальних громад району. Про це інформує пресслужба Сарненської РДА.

В ході наради були розглянуті питання про стан та перспективи об’єднання територіальних громад в районі; про співпрацю органів місцевого самоврядування з відділом поліції у 2020 році в питаннях зміцнення правопорядку та законності на підвідомчих територіях; про вдосконалення роботи місцевих пожежних команд; про підготовчі роботи по передачі майна спільної власності територіальних громад для об’єднаних територіальних громад.

«Боротьба з нелегальними АЗС, незаконною вирубкою лісів, нелегальним видобутком бурштину та незаконним гральним бізнесом є одним з пріоритетів роботи районної влади. Я переконаний, що ви як представники на місцях прекрасно знаєте де ведеться незаконна діяльність на території вашої громади. Всі незаконні речі повинні бути ліквідовані. Вся підприємницька діяльність має бути законна і ліцензована. Я покладаюсь на вашу відповідальність та оперативне реагування по цьому питанню», –повідомив голова райдержадміністрації Олександр Кохан.

Зокрема, Олександр Сергійович наголосив, що районна влада готова допомагати громадам в їх розвитку та у вирішенні проблемних питань, які виникають під час роботи. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024