Школярам Сарненщини роздали світловідбивні браслети

16 Січня 2020, 10:15
2564

Проєкт «Світлодіти» розпочали втілювати на Сарненщині.

14 січня голова райдержадміністрації Олександр Кохан відвідав Цепцевицьку, Тріскинську, Орлівську та Костянтинівську школи де передав дітям флікери. Ці світловідбивні елементи юні пішоходи можуть вдягати на верхній одяг під час пересування вулицями, аби у темну пору доби бути помітними для водіїв транспорту. Про це йдеться на сторінці Сарненської РДА.

Така ініціатива реалізується в рамках проєкту «Світлодіти». Про його запуск було домовлено під час зустрічі голови Рівненської ОДА Віталія Коваля із Генеральним консулом Республіки Польща в Луцьку Вєславом Мазуром.

Його впроваджує облдержадміністрація спільно з патрульною поліцією Рівненської області та польськими партнерами. В рамках даного проєкту Сарненщина отримала 2 світловідбивні жилети та 551 флікер (309 браслетів та 242 наліпки).

«Безпека наших дітей це головне. Світловідбивні наліпки, браслети та жилетки можуть врятувати життя пішоходів і захистити від травматичних випадків в темну пору доби. Ми намагаємося забезпечити флікерами всі школи району де дітки навчаються у дві зміни. Пересування учнів з школи додому має бути безпечним», – сказав голова райдержадміністрації Олександр Кохан.


 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024