Немовицька сільрада кращим школярам подарувала поїздку до Львова

13 Січня 2020, 12:01
2547

Поїздка обдарованих учнів Сарненщини до міста Львів.

Немовицька сільська рада організувала 10 січня поїздку до міста Львів для 52 дітей з шкіл громади, які відзначилися як переможці і призери учнівських олімпіад, конкурсів, турнірів. Про це йдеться на сайті Немовицької громади.

Впродовж екскурсії по місту Лева діти відвідали відомі місця та пам’ятки: Високий Замок, площу Ринок, Майстерню Карамелі, Домініканський собор, Собор Святого Юра, музей зброї-Арсенал та музей Єзуїтів й ознайомилися з історією старовинного міста.

Крім того, діти відчули атмосферу Різдва, побувавши на традиційній різдвяній ярмарці.

Школярі поділилися враженнями від поїздки. Подаємо фрагменти відгуків:

Пиліпака Олена, учениця 11 класу Тинненської ЗОШ I-III ступенів.

«В цьому місті не вперше, та цього разу для себе відкрила його по-новому. Ми змогли зануритися в історію міста Львова, дізнатися про ще невідомі нам факти чи події.  Дуже рада, що мала можливість відвідати місто Львів, адже це була вражаюча екскурсія, яка сподобалася всім, і я впевнена, що цей день запам'ятається надовго» – розповіла одинадцятикласниця.

Мичка Вадим, учень 11 класу Немовицької ЗОШ I-III ступенів.

«Незважаючи на те, що ми рано прокинулись під час зимових канікул, ми по-справжньому насолодилися цим днем. Веселим і незабутнім був так званий ритуал «потерти найблискучіше місце» пам‘ятників, які виконують бажання. Приємно вражений поїздкою, і дуже дякую всім хто її організував» - зазначив школяр.

Кичан Софія, учениця 10 класу Немовицької ЗОШ I-III ступенів.

«Дякую усій команді, яка організувала для нас таку чудову поїздку до Львова. Це була хоч  і невелика, але цікава подорож. Ці вулиці, кожен куточок, архітектура, люди у цьому місті, дійсно надихають. Можу з упевненістю сказати, що це місто зовсім не таке, як на картинках, там панує своя, особлива, неймовірна атмосфера і енергетика. Вдячна за таку можливість, адже, як приємно усім нам отримувати за свою працю  приємні подарунки» – наголосила десятикласниця.

Ветрова Віталіна, учениця 10 класу Зносицької ЗОШ I-III ступенів.

«Львів - це надзвичайно красиве й неймовірне місто, сповнене таємниць. Описувати Львів можна вічно, але це лише слова ми вдячні нашій громаді, яка дала нам змогу побачити цю красу на власні очі, відчути цей неповторний ритм, привезти з собою безліч незабутніх вражень та солодких подарунків. Дякуємо за те, що зробили нас щасливими. Хотілося повторити це ще раз» – додала дівчина.














1

1




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024