Сарненчанин сидітиме в тюрмі за «п’яне» вбивство матері

13 Січня 2020, 11:00
2834

Сарненський суд виніс вирок чоловікові, який до смерті побив матір.

Життя 45-річної жительки села Глушиця Сарненського району трагічно обірвалося 21 листопада 2018 року. Про смерть матері до поліції повідомив її ж кривдник – рідний син. Про це Район.Сарни стало відомо з реєстру судових рішень.

Поліцейські затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Матір проживала у будинку із трьома синами. Старший із них частенько піднімав на неї руку. До того ж, перебував на обліку як сімейний насильник і неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. 

На той час 26-річний зловмисник зчинив сварку із матір’ю і завдав їй численні удари по всьому тілу, зокрема і металевою коцюбою. За що і як бив – не пам’ятає, бо перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. А вже на ранок виявив її без ознак життя. 

Молодші сини того вечора повернулися додому пізніше та побачили неньку із синцями та забоями, допомогли дістатися ліжка. Про те, що отримані травми надто серйозні, не думали, бо мати не раз потерпала від побоїв їхнього старшого брата.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки настала внаслідок набряку-набухання з компресією головного мозку, закритої тупої травми шиї з переломами шийних хребців.

Сарненський районний суд у грудні 2019 року розглянувши матеріали справи визнав винним чоловіка скоєному злочині та присудив до 8 років тюрми. Також суд зобовязав обвинуваченого сплатити в дохід держави процесуальні витрати на залучення експертів на загальну суму 16 182 гривень 86 копійок.

Зауважимо, вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024