Сарненчанину, що збив двох велосипедистів, загрожує до восьми років тюрми - прокуратура

10 Січня 2020, 16:30
1388

Під  керівництвом прокуратури Рівненської області у кримінальному провадженні щодо чоловіка, якого підозрюють у вчиненні смертельної ДТП у Сарнах, тривають слідчі дії задля встановлення усіх обставин аварії. 

У четвер, 9 січня, чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Того ж дня підозрюваному обирали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на вилучений автомобіль. Про це повідомляють на сайті обласної прокуратури. 

У ході проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні слідчі СУ ГУНП в області встановили, що житель міста Сарни, будучи в стані алкогольного сп’яніння у середу, 8 січня, керуючи легковим автомобілем «ВАЗ» та рухаючись по місту, проявив неуважність до дорожньої обстановки, внаслідок чого допустив наїзд на двох велосипедистів, які їхали попереду у попутному напрямку.

За процесуального керівництва прокуратури області вказаного водія  затримали слідчі поліції в порядку ст. 208 КПК України. 

Нагадаємо, у середу, 8 січня, близько 17:30 на вулиці Соборна районного центру водій автомобіля «ВАЗ 2109», 38-річний сарненчанин, допустив наїзд на двох чоловіків, які рухалися проїзною частиною на велосипедах в попутному напрямку. У результаті вказаної дорожньо-транспортної пригоди один велосипедист загинув на місці події, а інший отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. 

Довідково: за скоєне громадянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте такожНа сарненській трасі перехопили 19-річного вбивцю

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024