На сарненській трасі перехопили 19-річного вбивцю

08 Січня 2020, 16:12
5951

На дорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» затримали 19-річного вбивцю.

Близько третьої години ночі 8 січня до поліції повідомили медики Костопільськї ЦРЛ, що до них привезли 36-річного чоловіка з вогнепальним пораненням у районі грудної клітки в області серця.

Попри усі вжиті реанімаційні заходи, чоловік помер у лікарні через двадцять хвилин, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Як було встановлено правоохоронцями, 36-річний загиблий раніше був судимий та притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, а також грабежів. У нього були неприязні стосунки з 19-річним юнаком, жителем Костополя, через черговий конфлікт, який виник між ними напередодні інциденту.

36-річний чоловік саме відпочивав у місцевому кафе, коли 19-річний вирішив з ним поквитатися. Він підійшов до чоловіка та покликав його вийти на подвір'я, де дістав зброю та вистрелив у свого суперника.

До слова, свідки події викликали пораненому чоловіку швидку. Втім внаслідок отриманого вогнепального поранення, той загинув.

Після скоєного юнак втік. Його шукали декілька екіпажів поліції та групи реагування. І лише близько восьмої ранку на автошляху «Городище-Рівне-Старокостянтинів» біля перехрестя із круговим рухом патрульні зупинили вказаний автомобіль, у якому і знаходився зловмисник разом із батьком та товаришем. 

Наразі вирішують питання про його затримання за статтею 208 ККУ та поміщення його до СІЗО. Досудове розслідування триває за фактом умисного вбивства. Поліцейські встановлюють усі обставини, зокрема і походження та місцезнаходження зброї з якої він стріляв.

1


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024