За залишкові кошти у садочку в Сарнах оновили харчоблок

02 Січня 2020, 16:14
3392

У приміщенні кухні дошкільного навчального закладу №1 «Дзвіночок» провели роботи із заміни системи вентиляції.

Однією з умов збереження та зміцнення здоров’я дитини, підвищення опору її організму до хвороб, і як наслідок успішності у навчанні є повноцінне харчування. Стара система вентиляції на кухні ДНЗ №1 «Дзвіночок» була побудована та введена в експлуатацію 50 років тому та не забезпечувала в повному обсязі свого призначення. Про це інформує Сарненська міська рада.

Основною проблемою став довготривалий час експлуатації  вентиляційно-витяжної системи, що вичерпала свій ресурс та створювала загрозу здоров’ю учасників освітнього процесу, тому потребувала термінової  заміни, до того ж, обладнання було дуже  енергозатратним та застарілим. Депутатами Сарненської міської ради.

За зверненням завідуючої ДНЗ№1 «Дзвіночок», прийнято  рішення про розділ частини залишку коштів по ДНЗ №1 на кінець року, на заміну системи вентиляції, придбання та монтаж витяжки, в приміщенні кухні.

Дані роботи були виконані 30 грудня. Оновлення оснащення харчоблоку дошкільного закладу сучасним енергозберігаючим обладнанням дасть можливість покращення технологічних процесів приготування їжі та забезпечення дотримання вимог нормативних документів по охороні праці, техніки безпеки, безпеки життєдіяльності дітей та працівників ДНЗ.





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39