Сільрада на Сарненщині виручила мільйон гривень від орендарів землі

02 Січня 2020, 12:06
1371

Ремчицька сільська рада за рахунок орендарів поповнила свій бюджет на мільйон гривень.

Голова районної ради Руслан Серпенінов провів виїзний прийом громадян у селі Ремчиці. Спільно з очільником району прийом громадян проводив Ремчицький сільський голова Леонід Долід. Про це інформують на сайті Сарненської райради.

Під час проведення прийому громадян голови районної та сільської рад обговорили ряд нагальних питань, які виникають у громаді.

Темою розмови стало фінансування та проведення ремонтних робіт у закладах соціально-культурної сфери громади, благоустрій територій, надання матеріальної допомоги. 

Леонід Долід повідомив, що доходи сільської ради збільшились за рахунок оренди землі. У сільську раду зайшло два орендарі ТОВ «Соломіївка-Агро» та СОМ-АГРО, на 28 гектарів продали оренду землі строком на 5 років. У сукупності сільська рада надала в оренду понад 1100 гектарів землі, що і поповнило сільський бюджет майже на 1 мільйон гривень.

Читайте також: Немовицька сільрада закупить автопаливо на понад 700 тисяч гривень

До голови районної ради звернулися працівники Тріскинської ЗОШ І-ІІІ ст. щодо перекриття даху, заміни підлоги та заміна електромережі. Також школа потребує нового сучасного звукового та музичного обладнання для забезпечення якісного проведення освітніх та виховних заходів, навчальних занять.
Руслан Петрович доручив працівникам виконавчого апарату районної ради підготувати відповідне звернення у відділ освіти, молоді та спорту Сарненської РДА для замовлення аналізу робіт по перекриттю даху та заміни електропроводки у навчальному закладі.

Читайте також: Як сарненським підприємцям отримати підтримку від держави 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024