Нардеп від Сарненщини підтримав легалізацію грального бізнесу

20 Грудня 2019, 12:40
886

Верховна Рада відмовилася підтримати у першому читанні законопроект про легалізацію грального бізнесу в Україні.

За законопроект №2285 проголосували 213 депутатів за необхідного мінімуму в 226 голосів. Про це інформують Рівненські новини.

До слова, на підтримку легалізації ігрових залів та казино голосували четверо представників Рівненщини від партії «Слуга народу»: Дмитро Соломчук, Олександр Салійчук, Олександр Ковальчук та кнопкодав від округу, що входить Сарненський район, Сергій Литвиненко.

Утримався при голосуванні за даний законопроект народний обранець від партії «Слуга народу», що обраний по 154-му виборчому окрузі Олександр Аліксійчук.

Вже традиційно відсутній у сесійній залі під час голосування нардеп від 153-го округу Роман Іванісов, який після скандалу із груповим згвалтуванням перестав відвідувати засідання парламенту.

Проти легалізації азартних ігор голосували: нардеп від північних районів області, член депутатської групи «За майбутнє» Віктор М’ялик та депутатки від партій «Європейська Солідарність» Яна Зінкевич і «Голос» Соломія Бобровська.

Після провального голосування, спікер парламенту Дмитро Разумков вніс пропозицію спрямувати законопроект до профільного комітету для підготовки до повторного першого читання, яку підтримали 243 депутати за необхідного мінімуму в 226 голосів.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024