У Сарненській районній лікарні провели благодійну акцію

20 Грудня 2019, 10:33
1086

У Сарнах відбулась акція «Діти-дітям».

З нагоди Дня Святого Миколая активісти Дитячої дорадчої ради 19 грудня провели благодійну акцію «Діти – дітям!», відвідавши дітей, які на свято Миколая Чудотворця перебувають на лікуванні у дитячому відділенні КЗ «Сарненська ЦРЛ». Про це йдеться на сайті Сарненської міської ради.

Головний спеціаліст міськвиконкому по роботі з молоддю і спорту Галина Набухотна передала дітям та батькам щирі вітання до Свята Миколая та новорічно-різдвяних свят від міського голови Світлани Усик, побажавши міцного здоров’я, радісних свят, миру.

Члени Дитячої дорадчої ради представили невелику святкову інсценівку з Миколаєм, Ангеликами, привітали усіх присутніх із наступаючими святами, а потім усі разом заспівали новорічну пісню та пригостили дітей солодкими подарунками. 

Солодкі подарунки символізували частинку добра та свята дітям, які  зустрічали свято Святого Миколая за межами своїх домівок. Проведення саме дітьми благодійних акцій засвідчує, що їхні серця, сповнені добра, співчуття та бажання творити хороші справи аби дарувати радість.

Діти, батьки, працівники медичного закладу від щирого серця дякували представникам Дитячої дорадчої ради, що діє при міському голові за створений гарний настрій та солодощі.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50