У Сарнах дітлахи розважалися на бульбашковому шоу

16 Грудня 2019, 10:45
Щасливі власниці квиточків 1197
Щасливі власниці квиточків

У Сарнах малеча поринула у світ захоплюючих пригод.

В районному будинку культури міста Сарни 14 грудня показали «Leo dreams show». Це чарівна казка, приклад того, як проста буденність дитини може перетворитись в цікаві і в той же час захоплюючі пригоди. Про це інформує Район.Сарни.

Зазначимо, від видання  Район.Сарни у мережі Фейсбук серед сарненчан розіграли п'ять квитків на шоу. Дітлахи-переможці були задоволені чудовою нагодою.

«Leo dreams show» – казка, в яку поринули не тільки малеча, а й дорослі, адже шоу-вистава поєднала в собі безліч жанрів: снiгове шоу, клоунаду, ілюзію та фокуси, мильно-бульбашкове шоу та інтерактив з гігантськими повітряними кулями у поєднанні з світловими, звуковими спецефектами.

Справжньою несподіванкою для глядача став головний герой – 8-річний Лео, який з власної цікавості потрапив на горище, де познайомиться з Чародієм – Майстром Чаром та його помічниками- пухнастими світлячками.




 

Надзвичайну атмосферу шоу створює таємнича музика, чарівні декорації та яскравi образи героїв. Ця історія про мрії і віру в чудеса.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024