Клесівчани визначилися, хто представлятиме громаду на фестивалі «Вифлиємська зірка»

16 Грудня 2019, 09:20
1394

Стартував обласний фестиваль «Вифлиємська зірка».

У приміщенні Клесівського будинку культури 13 грудня відбувся відбірковий етап обласного етно-фестивалю «Вифлеємська зірка», у якому взяли участь колективи загальноосвітніх шкіл Клесівської селищної ради. Про це йдеться на сайті Клесівського ОТГ.

Читайте також: Борчиня з Клесова завоювала «бронзу» Кубка України

Конкурсна програма розпочалася виступом учнів 3-го класу Пугацької школи І ступеня, які заспівали колядку «Хай Ісус мале дитя».

Учні  Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцею представили два твори: тріо «Смайли» виконали веселу співанку «Ой щедрик, щедрик», а колектив «Чарівничка» - ліричну композицію «Молитва на Різдво».

З притаманним, і вже упізнаваним, карпилівським  діалектом свої «Різдвяні привітання» запропонували учасники колективу «Поліські соловейки» з Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Конкурсний твір Карасинської школи І-ІІ ступенів члени журі переглянули у запису (формат відео презентації).

Останніми виступили учні Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів – ансамбль «До-мі-сольки» -  зі своїми емоційно заряджаючими колядками «Їде, їде, Бог» та «Дзінь-дзілінь».

Як пізніше стало відомо цей колектив, згідно з рішенням журі, і переміг на даному етапі конкурсу та представлятиме Клесівську ОТГ на загальнообласному етно-фестивалі.







 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024