Сарненська прокуратура повідомила про підозру білорусу в хабарництві

09 Грудня 2019, 11:22
1135

Сарненська прокуратура повідомила про підозру білорусу в хабарництві

У ході досудового розслідування кримінального провадження слідчими Дубровицького ВП Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури   5 грудня 2019 року повідомлено про підозру 33-річному білорусу у наданні неправомірної вигоди службовій особі.

Чоловік діючи спільниками, у жовтні 2019 року на пункті пропуску «Прикладники» Луцького прикордонного загону через державний кордон України із Республікою Білорусь, запропонував інспектору прикордонної служби хабара у незаконному переміщенні тютюнової продукції.

У подальшому, 4 грудня 2019 року зазначена особа, перебуваючи в одному із приміщень кафе Дубровицького району, Рівненської області з цією метою надав інспектору прикордонної служби неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів США.

 В свою чергу інспектор повинен був вплинути на службових осіб Луцького прикордонного загону, щоб вони не вживали заходів щодо припинення незаконної діяльності останнього  та інших невстановлених осіб, пов’язаної з переміщенням через державний кордон України тютюнових виробів поза митним контролем.

На даний час вирішується питання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу.

Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне та неупереджене дослідження усіх обставин злочину. 

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з  конфіскацією майна або без такої.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39