Сарненський історико-етнографічний музей відсвяткував ювілей

06 Грудня 2019, 13:41
2933

В Сарненському історико-етнографічному музеї відсвяткували  45-річчя від дня створення музею.

Секретар міської ради Тамара Палієнко привітала працівників музею та зазначила, що сарненчани, цінують музейників за високу професійність та самовідданість. Про це інформує Сарненська міська рада.

Повідомила, що у 2019 році з міського бюджету було надано субвенцію для районного бюджету у розмірі 65 тисяч гривень. для ремонту приміщення музею та на благоустрій території, також за кошти міського бюджету встановлено декоративні вуличні ліхтарі біля приміщеня музею, вартісю 48 тисяч гривень.

«Вдячні, що маємо таку перлину у серці міста Сарни, відвідування якої планують всі наші гості. Це Ваша велика праця і Ваш великий успіх! Будемо й надалі працювати разом над презентацією Полісся через наші культурні надбання.

Нехай буде невичерпним джерело Вашої творчості, Вашої енергії, Вашого професіоналізму у збагаченні інших людей знаннями, у формуванні духовно багатих, всебічно розвинутих особистостей» - побажала секретар ради та вручила директорці музею вітальну адресу та сертифікат  на придбання портативної акустичної системи.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток музейної справи, підтримку ініціатив виконавчого комітету міської ради у соціально-економічному розвитку міста Сарни та з нагоди 45-річчя Сарненського історико-етнографічного музею Тамара Палієнко вручила Подяку міського голови Любові Токарчук, доглядачу Сарненського історико-етнографічного музею.

А також Почесну грамоту, і нагрудний  знак  до неї, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток музейної справи, збереження та популяризацію історико-культурної спадщини Полісся та з нагоди 45 річниці з Дня заснування музею Хіоні Кравчук, зберігачу фондів Сарненського історико-етнографічного музею.

Директорка закладу Вікторія Дашко провела для всіх присутніх екскурсію музеєм, у ході якої розповіла про становлення та розвиток музею, а також подякувала благодійникам, меценатам та всім небайдужим за надані експонати до музейної колекції. 


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024