Сарненський суд засудив чоловіка, який кинув гранату під ноги парі

04 Грудня 2019, 17:30
1860

Сарненський районний суд виніс вирок чоловіку, який жбурнув гранату під ноги парі.

Під ноги молодій парі, яка поверталася ввечері додому, нетверезий односельчанин кинув гранату. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, нещодавно його осудили. Про це Район.Сарни стало відомо з ЄДРСР.

Другого січня близько 20 години на вулиці Пролетарська у селищі Рокитне до хлопця та дівчини підійшов нетверезий молодик та почав конфліктувати. Згодом він дістав з кишені куртки гранату, яку кинув під ноги парі.

Боєприпас не вибухнув, а налякана дівчина відразу зателефонувала на «102». Почувши це, зловмисник підняв небезпечний предмет і подався геть. Його затримали на сусідній вулиці поблизу місця проживання.
У кишені куртки 20-річного рокитнівчанина поліцейські виявили та вилучили корпус ручної осколкової гранати «Ф-1», відокремлений запал до неї, які направлені для проведення експертизи.

Днями Сарненський районний суд розглянув справу і виніс вирок діям чоловіка. Суд затвердив угоду від 26 листопада по кримінальному провадженні про визнання винуватості, укладену між прокурором військової прокуратури Рівненського гарнізону та обвинуваченим.

Чоловіка визнали винним у хуліганстві та незаконним поводженням з вибуховими предметами. Суд призначив покарання у виді позбавлення волі на 3 роки, однак, з іспитовим строком на два роки.

Читайте такожВодій-порушник з Сарн хотів за 300 доларів «відкупитися» від поліцейських

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024