У Сарнах влаштували ярмарку-розпродаж

04 Грудня 2019, 13:03
2042

Таким чином дошкільнята купили подарунки і завітали у Будинок милосердя в Сарнах.

Aкцію провели в дитсадку №5 «Вербиченька». Вихователі та діти продавали круасани, а на виручені кошти придбали подарунки для людей похилого віку. Про це інформує Сарненська міська рада.

Міні-проект «Від серця до серця» реалізували вихованці ДНЗ №5 «Вербиченька» середньої групи «Дзвіночок» з вихователями Юлією Рибак і Наталією Матюк. Спочатку дітям провели тематичні заняття та бесіди про бізнес, економіку, товар, гроші, професії.

Тоді малюки власноруч випікали круасани - замішували тісто, вирізали круасани й оздоблювали. Випічку продавали на благодійному ярмарку-розпродажу. За виручені кошти дітлахи придбали на місцевому ринку зимові шкарпетки та солодощі для людей похилого віку.

У Будинок милосердя вихованці дитсадка завітали 3 грудня, у День людей з інвалідністю. Там провели концертну програму, яку підготувала музкерівниця Інна Симончук, і вручили подарунки.

«Висловлюємо велику вдячність батькам вихованців за увагу, підтримку, розуміння, людяність. Доброта та милосердя – це крила, на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, яким потрібна допомога. Нехай ніхто з них не залишиться обділеним увагою» -  зазначила завідуюча ДНЗ №5 Валентина Христопалова.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024