У екс-кандидата в нардепи від Сарненщини проводять обшуки

26 Листопада 2019, 09:58
Сергій Тупальський 1515
Сергій Тупальський

На дострокові вибори до парламенту він балатувався від 156-го округу, що включає Сарненщину.

У екс-кандидата в народні депутати України по 156-му виборчому окрузі на Рівненщині Сергія Тупальського проходять обшуки. Про це він повідомив у себе на сторінці в Фейсбуці, - інформують Рівненські новини.

«В цю хвилину в мене вдома відбуваються обшуки. Поки що я не можу точно сказати, в межах якої справи це відбувається. Та в будь-якому разі я впевнений, що через короткий час безпідставність проведення обшуків і звинувачень, які сьогодні будуть лунати у ЗМІ в мій бік, буде доведена в черговий раз. Спілкуватися мені доведеться через мого адвоката. Я знаю, що завжди дотримувався законодавства та працював на користь держави. Правда на моєму боці! І готовий довести це!», – зазначив Сергій Тупальський.

Нагадаємо, наразі Сергій Тупальський працює на посаді в.о начальника Одеської митниці, заступником начальника Київської міської митниці ДФС.

На дострокових парламентських виборах у липні цього року балотувався у нардепи по 156-му виборчому окрузі на Рівненщині (Березнівський, Костопільський та Сарненський райони) як самовисуванець.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024