В Орлівці затримали наркоторговця

07 Листопада 2019, 11:53
724

На Сарненщині затримали зловмисника, який займався збутом метамфетаміну, марихуани та амфетаміну. Його протиправну діяльність викрили поліцейські Сарненського відділу поліції, а за результатами розслідування кримінальне провадження скерували до суду.

Про це йдеться на сайті Національної поліції у Рівненської області.

Уперше на незаконному збуті психотропних речовин чоловік попався навесні у райцентрі. 

А вже у липні молодика, який і сам споживає наркотики, поблизу кар’єру в селі Орлівка оперативники викрили на незаконному збуті амфетаміну та марихуани.

За результатами експертиз вилучених наркотиків слідчі Сарненського відділу поліції повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, а суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Крім того, на підставі ухвали суду поліцейські провели обшук за місцем проживання підозрюваного. У спальній кімнаті правоохоронці виявили та вилучили у картонній коробці канабіс. Чергове кримінальне правопорушення слідчі кваліфікували за частиною 2 статті 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних речовин).

Слідчі закінчили досудове розслідування і за погодження із місцевою прокуратурою скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом до суду. За незаконні збут психотропних речовин і зберігання наркотиків обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Однак міру покарання йому обиратиме суд.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024